Odisha

Rejse til Odisha

Odisha er den 9. største stat i Indien og rummer den 11. største befolkning. Og Odisha er et af de mest tiltrækkende rejsemål for turister fra hele verden.


Hvis du skulle kaste en dartpil mod landkortet for at finde Guds smukkeste landskab, så er chancen stor for, at pilespidsen rammer et billedskønt sted i Bengalbugten. Et land fyldt af historie og mytologi. Omgærdet af blå, skummende bølger, med skove så frodige, at ikke engang solen kan kigge ned gennem det tætte, grønne løvtag. Med bjergkæder der står som skildvagter. Med dybe dale og rullende højlande, der styrker tiltrækningen. Og kontrasterne fuldendes af en brun ørkens bølgelinie.


Håndværkere opfandt elegante sølvtråde for at lave filigran-juveler. Odissi – den ældste, overlevende dans i Indien – blev født her.


Chilika Lake – eller Vidundernes Sø - er Asiens største vinteropholdssted for trækfugle og et af de mest tiltrækkende og besøgte områder for turister.


Olive Ridley skildpadder kommer her for at bygge reder.


Der er skønhed alle vegne. Som om guderne i ro og mag sad ved deres staffeli og skabte Odisha.


I Barbil kan man finde en 38.000 millioner år gammel klippe, der er en af de ældste i verden. En turist har ikke lyst til at miste oplevelsen af Udaygiri- og Khandagiri-hulerne. Og en buddhist-pilgrim kan spadsere rundt og finde historiske rester fra Buddhismen.


Ved Bengalbugten er Odisha velsignet med en lang kystlinie og fantastiske strande med silkeblødt sand og turkise bølger – kystlinien kaldes Gaven fra de 6 Floder.


Odisha har frodige bakker, dale og skove, varme kilder og tordnende vandfald og – utroligt men sandt – sne om vinteren.


Kolkata ligger i staten Vestbengalen og er modsætningernes by. Ingen anden by i Indien indeholder så mange kontraster fra den største rigdom til den største fattigdom.


Sightseeing i Kolkata. Victoria Memorial, der huser en statue af Dronning Victoria skabt af Sir Thomas Brooks, og blev indviet af prinsen af Wales i 1921. Jain Templet, der blev opført i 1867 med en rigdom af skønhed og fabelagtig pragt, der nærmest er ubeskrivelig. Templets vægge, lofter og søjler er rigt dekorerede med glitrende mosaikker, og sten og glasarbejder er fremstillet i farver og design, der overgår fantasien.


Sightseeing i Kolkata. Vi besøger Hawrah broen, der er den mest befærdede bro i verden. Den fører over den hellige flod Ganga (Hooghly) og forbinder Kolkata med resten af landet. Den kaldes også ”Manchester of the East” på grund af den tidligere jute-industri under det britiske herredømme.


Vi besøger blomstermarkedet, der er en af byens største og livligste attraktioner.Pushpinder Singh Dhanjal

Bestil katalog


Vores katalog er i sig selv en oplevelse. Her kan du se flotte og farverige billeder fra alle de  spændende destinationer i Indien


Vores katalog fortæller i detaljer om alle de rejser, PUSHPINDER GROUP TRAVELS tilbyder.


Klik her for at bestille vores katalog

Bestil katalog

Voigt


”…med dit engagement, din store kærlighed til Indien og omsorg for dine gæster, blev det noget helt særligt at rejse med

Pushpinder…en rejse, som blev enestående

fordi den var ledet af Pushpinder himself”

Stampe & Haume & Hasselriis

advokater

”…et unikum som rejseleder – aldrig har vi følt os i så gode og kyndige hænder…””

B. & M. Christensen


”…en overordentlig flot service og en konstant opmærksomhed over for dine gæster…følte, at være i kompetente og faste hænder” 

Center for Ledelse


”…tak for et godt samarbejde såvel før rejsen med foredrag for vores deltagere, og under opholdet med din opmærksomme tilstedeværelse.” 

Find Os

Pushpinder Singh Dhanjal


Direktør, rejsearrangør og rejseleder,

behersker dansk, engelsk og flere indisk sprog


Email: pgt@pushpinder.dk

Pushpinder Group Travels

Hovedgaden 2A, 12

DK- 3520 Farum

Denmark

Medlem af Rejsegarantifonden

Reg.nr. 437

+45 44 95 53 48

+45 40 15 53 48