Verdens mest luksuriøse paladser

Verdens mest luksuriøse paladser - En helt speciel rejse der er konger, dronninger og Pushpinders gæster værdige

Genoplev maharajaernes storslåede tidsalder på Indiens smukkeste paladser, hvor hver eneste kvadratmeter rummer en fortælling. Umaid Bhawan Palace i Jodhpur – kongelig romantik. Taj Lake Palace, Udaipur – indbegrebet af det 18. århundredes romantik.

Rambagh Palace, Jaipur – nyd de kulinariske måltider, værdige for konger, i den gyldne sal. Taj Falaknuma Palace i Hyderabad – ”Stjernen på Himlen” – der ifølge New York Times er på Top-20-listen over steder, der skal besøges. Og oplev kejser Shahjahans lysende kærlighedstestamente, Taj Mahal.


Rejseleder: Pushpinder Singh Dhanjal


Helt specielle rejse som er konger, dronninger og Pushpinders gæster værdig.

Det imponerende Nawab-palads, Taj Falaknuma Palace, i den 400-årige gamle by, Hyderabad, byder Pushpinders gæster velkommen. New York Times har nomineret paladset til at være blandt de 20 mest seværdige i verden.

Den maleriske gård med springvand, ­blomster, buske og siddepladser dannede rammen om nogle scener i James Bond-filmen ”Octopussy”. Hotel Taj Lake Palace, Udaipur.

Hotel Taj Lake Palace, den hvide by, Udaipur, er indbegrebet af det 18. århundredes romantik. Hotellet ligger midt i en kunstig sø.

Bestil katalog


Vores katalog er i sig selv en oplevelse. Her kan du se flotte og farverige billeder fra alle de  spændende destinationer i Indien


Vores katalog fortæller i detaljer om alle de rejser, PUSHPINDER GROUP TRAVELS tilbyder.


Klik her for at bestille vores katalog

Bestil katalog

Voigt


”…med dit engagement, din store kærlighed til Indien og omsorg for dine gæster, blev det noget helt særligt at rejse med

Pushpinder…en rejse, som blev enestående

fordi den var ledet af Pushpinder himself”

Stampe & Haume & Hasselriis

advokater

”…et unikum som rejseleder – aldrig har vi følt os i så gode og kyndige hænder…””

B. & M. Christensen


”…en overordentlig flot service og en konstant opmærksomhed over for dine gæster…følte, at være i kompetente og faste hænder” 

Center for Ledelse


”…tak for et godt samarbejde såvel før rejsen med foredrag for vores deltagere, og under opholdet med din opmærksomme tilstedeværelse.” 

Find Os

Pushpinder Singh Dhanjal


Direktør, rejsearrangør og rejseleder,

behersker dansk, engelsk og flere indisk sprog


Email: pgt@pushpinder.dk

Pushpinder Group Travels

Hovedgaden 2A, 12

DK- 3520 Farum

Denmark

Medlem af Rejsegarantifonden

Reg.nr. 437

+45 44 95 53 48

+45 40 15 53 48