Værd at vide

Priser

Priserne er baseret på minimum 10 deltagere.

Der tages forbehold for prisforhøjelser som følge af nye eller forhøjede skatter og afgifter, ændrede valutakurser, øgede oliepriser eller andre omstændigheder, som Pushpinder Group Travels ingen mulighed har for at tage højde for på forhånd.

Prisen inkluderer ophold på luksushoteller med halvpension, alle lufthavnsskatter, entré-/adgangsbilletter samt al transport i Indien (se de enkelte programmer). Visum arrangeres.

Tilmelding og afbestillingsregler


Sidste frist for tilmelding: Se de enkelte programmer. Ved senere tilmelding skal der påregnes forhøjet pris.

Depositum refunderes ikke.

Efter sidste indbetalingsdato er rejsen bindende, og rejsens fulde pris er i tilfælde af afbestilling tabt.

De kan dog tegne en sygeafbestillingsforsikring (der skal tegnes samtidig med bestilling af rejsen) og ferierejseforsikring gennem Pushpinder Group Travels.

Pushpinder Group Travels forbeholder sig ret til at foretage nødvendige ændringer forårsaget af manglende tilslutning eller andre årsager. Hvis de(n) tilmeldte deltager(e) herefter ikke ønsker at deltage i rejsen, vil det indbetalte blive tilbagebetalt, mens yderligere krav ikke kan gøres gældende.

Pushpinder Group Travels kan med 1 måneds varsel aflyse en planlagt rejse. Det indbetalte depositum vil herefter blive tilbagebetalt, mens rejsedeltageren herudover ikke kan gøre erstatningskrav gældende.

Pushpinder Group Travels optræder som agent for de benyttede transportselskaber, hoteller og øvrige virksomheder med hvilke, der samarbejdes.

Arrangøren påtager sig intet ansvar for ændringer, forsinkelser etc., der er en følge af aftalebrud, strejke, vejrlig eller andre forhold, som arrangøren er uden indflydelse på.

Bestil katalog


Vores katalog er i sig selv en oplevelse. Her kan du se flotte og farverige billeder fra alle de  spændende destinationer i Indien


Vores katalog fortæller i detaljer om alle de rejser, PUSHPINDER GROUP TRAVELS tilbyder.


Klik her for at bestille vores katalog

Bestil katalog

Voigt


”…med dit engagement, din store kærlighed til Indien og omsorg for dine gæster, blev det noget helt særligt at rejse med

Pushpinder…en rejse, som blev enestående

fordi den var ledet af Pushpinder himself”

Stampe & Haume & Hasselriis

advokater

”…et unikum som rejseleder – aldrig har vi følt os i så gode og kyndige hænder…””

B. & M. Christensen


”…en overordentlig flot service og en konstant opmærksomhed over for dine gæster…følte, at være i kompetente og faste hænder” 

Center for Ledelse


”…tak for et godt samarbejde såvel før rejsen med foredrag for vores deltagere, og under opholdet med din opmærksomme tilstedeværelse.” 

Find Os

Pushpinder Singh Dhanjal


Direktør, rejsearrangør og rejseleder,

behersker dansk, engelsk og flere indisk sprog


Email: pgt@pushpinder.dk

Pushpinder Group Travels

Hovedgaden 2A, 12

DK- 3520 Farum

Denmark

Medlem af Rejsegarantifonden

Reg.nr. 437

+45 44 95 53 48

+45 40 15 53 48