Virksomheder

Rejser til Indien for virksomhedsledere og medarbejdere

Udover vores ferierejser har vi også igennem årene haft et tæt samarbejde med store erhvervsvirksom­heder for hvem, vi har udviklet, planlagt og gennemført helt kundetilpassede og succesfulde erhvervsrejser for ­professionelle deltagere. Det har været rejser for danske og udenlandske virksomheder til deres samarbejdspartnere i Indien samt rejser til store konferencer og udstillinger.


INDIA HIGH-END BUSINESS & LEISURE TRAVELS SECOND TO NONE.


Since 1985 we have supplied our customers with unique experiences to India and Bhutan destinations and world class accommodation provided along with impeccable service.


REJSER TIL INDIEN FOR VIRKSOMHEDSLEDERE OG MEDARBEJDERE


Siden 1985 har Pushpinder Group Travels arrangeret guidede erhvervsrejser i højeste kvalitet for ledere og medarbejdere hos store og mellemstore skandinaviske virksomheder. Det omfattende kendskab til den indiske kultur og landets skikke har indplaceret os i en unik position blandt de danske rejseagenturer. Vores personlige relationer sikrer, at medarbejderne kan indtræde de institutioner, der ellers ligger udenfor de gængse områder. Således bliver fuldt færdige programmer formidlet med en ekstraordinær blanding af personlighed, faglighed og underholdning.


Mine mange år som borger i Danmark siden 1970 har udstyret mig med et rigt kendskab til både danske og indiske kulturforhold. Med den baggrund kan jeg nemt holde foredrag om danske skikke til netop din virksomhed, som har indiske business relations.

Bestil katalog


Vores katalog er i sig selv en oplevelse. Her kan du se flotte og farverige billeder fra alle de  spændende destinationer i Indien


Vores katalog fortæller i detaljer om alle de rejser, PUSHPINDER GROUP TRAVELS tilbyder.


Klik her for at bestille vores katalog

Bestil katalog

Voigt


”…med dit engagement, din store kærlighed til Indien og omsorg for dine gæster, blev det noget helt særligt at rejse med

Pushpinder…en rejse, som blev enestående

fordi den var ledet af Pushpinder himself”

Stampe & Haume & Hasselriis

advokater

”…et unikum som rejseleder – aldrig har vi følt os i så gode og kyndige hænder…””

B. & M. Christensen


”…en overordentlig flot service og en konstant opmærksomhed over for dine gæster…følte, at være i kompetente og faste hænder” 

Center for Ledelse


”…tak for et godt samarbejde såvel før rejsen med foredrag for vores deltagere, og under opholdet med din opmærksomme tilstedeværelse.” 

Find Os

Pushpinder Singh Dhanjal


Direktør, rejsearrangør og rejseleder,

behersker dansk, engelsk og flere indisk sprog


Email: pgt@pushpinder.dk

Pushpinder Group Travels

Hovedgaden 2A, 12

DK- 3520 Farum

Denmark

Medlem af Rejsegarantifonden

Reg.nr. 437

+45 44 95 53 48

+45 40 15 53 48