Virksomheder

Rejser til Indien for virksomhedsledere og medarbejdere

Udover vores ferierejser har vi også igennem årene haft et tæt samarbejde med store erhvervsvirksom­heder for hvem, vi har udviklet, planlagt og gennemført helt kundetilpassede og succesfulde erhvervsrejser for ­professionelle deltagere. Det har været rejser for danske og udenlandske virksomheder til deres samarbejdspartnere i Indien samt rejser til store konferencer og udstillinger.


INDIA HIGH-END BUSINESS & LEISURE TRAVELS SECOND TO NONE.


Since 1985 we have supplied our customers with unique experiences to India and Bhutan destinations and world class accommodation provided along with impeccable service.


REJSER TIL INDIEN FOR VIRKSOMHEDSLEDERE OG MEDARBEJDERE


Siden 1985 har Pushpinder Group Travels arrangeret guidede erhvervsrejser i højeste kvalitet for ledere og medarbejdere hos store og mellemstore skandinaviske virksomheder. Det omfattende kendskab til den indiske kultur og landets skikke har indplaceret os i en unik position blandt de danske rejseagenturer. Vores personlige relationer sikrer, at medarbejderne kan indtræde de institutioner, der ellers ligger udenfor de gængse områder. Således bliver fuldt færdige programmer formidlet med en ekstraordinær blanding af personlighed, faglighed og underholdning.


Mine mange år som borger i Danmark siden 1970 har udstyret mig med et rigt kendskab til både danske og indiske kulturforhold. Med den baggrund kan jeg nemt holde foredrag om danske skikke til netop din virksomhed, som har indiske business relations.